Over ons

FaceClock Software, biedt een toegangsapp voor personeel die gebruikt kan worden middels PIN of gezichtsherkenning, gevestigd in Gemert, opgericht in 2018. 

Missie

Bedrijven helpen meer inzicht en grip te krijgen in hun organisatie op het gebied van personeel. 

Ons team richt zich op alle sectoren die te maken heeft met personeel en urenregistratie, denk hierbij aan 100+. Toch zijn er ook mid-en klein bedrijven vanuit verschillende sectoren die gebruik maken van FaceClock.

FaceClock in de cloud faciliteert drie systemen, namelijk; gezichtsherkenning, urenregistratie en een roostersysteem. Allemaal voor één prijs. Met FaceClock kun je gemakkelijk je personeel middels het gezicht of toegangscode laten in- en uitklokken. Zo heb je te allen tijde overzicht van je medewerkers, waar men staat en wat men aan het doen is. 

Orchideeënkas in Brabant laat gezichtsherkenningssysteem ontwikkelen.

Deze orchideeën kas, werkte destijds met 85 medewerkers. Zij ondervonden helaas het probleem dat pasjes van de medewerkers constant verwisseld werden. Voor deze partij was het onmogelijk de wisselende uitzendkrachten die vaak ook een andere taal spreken uit elkaar te houden en/of te controleren. Daarom besloten zij een gezichtsherkenningssysteem te ontwikkelen bij een software-maatschappij zodat zij precies konden terugzien wie er aanwezig is en wanneer. Graag wilde deze organisatie ook weten wat hun medewerkers precies aan het doen zijn in de kas en hebben daarom de optie toegevoegd aan het systeem om een taak in te voeren.

De combinatie inklokken middels gezicht en taak invoeren was en is namelijk nog niet beschikbaar.

FaceClock – de aangeboden oplossingen samen in de cloud.

Op dit moment zijn er oplossingen als de ‘vingerafdruk’ en het ‘inklokpasje’. Helaas kun je bij deze oplossingen niet aangeven wat je precies gaat doen en kunnen pasjes verwisseld worden. Grote partijen kampen met problemen als weinig overzicht en slechte coördinatie en controle. Er wordt veel gewerkt met uitzendkrachten in de tuinbouw die wekelijks uitbetaald moeten worden, vaak zijn er na een aantal maanden weer nieuwe gezichten. Die gezichten en namen zijn lastig te onthouden en uit elkaar te houden wanneer je te maken hebt met 100+ werknemers. Het is tevens onmogelijk om medewerkers die bijv. zes uren komen werken, precies op de juiste tijden te laten in- en uitklokken om zo dusdanig op die zes uur uit te komen in het systeem. Hierdoor wordt er nog veel gewerkt met werkbriefjes, die vervolgens eens per week handmatig in excel worden verwerkt. Dit kan beter, sneller en makkelijker dachten de makers van FaceClock, en zo zijn de eerste ideeën ontstaan. 

3

Systemen in 1

Cloud-based

Software

Ons team

Christina Buter
Account Manager
Christina heeft na haar internationale Bachelor Degree in Communicatie, gewerkt voor groot vastgoedbeheerder BRIC Group. Deze partij is gevestigd in Dubai, Hongarije, Spanje, Florida en Brazilië. Na ook hier een salestrackrecord te hebben opgebouwd binnen twee jaar heeft zij besloten zich bezig te willen houden met de ontwikkeling van SaaS-producten. Het is een groot genoegen en uitdaging voor haar om zich nu volledig te mogen inzetten op het gebied van business-development. Christina staat bekend om haar doorzettingsvermogen, klantgerichtheid en geduld. Geen probleem is te moeilijk voor haar en de klant staat te allen tijde op número uno. Haar doel is dan ook het verder helpen, verbeteren en makkelijker maken van de werkprocessen. Kwaliteit boven kwantiteit en daar mag best wat tijd in geïnvesteerd worden. 

Peter ter Beek
Product Owner

Als Product Owner weet Peter als geen ander wat de behoeftes en wensen zijn van klanten. Peter heeft een goed luisterend oor en kan goed aanvoelen waar precies de pijnpunten zitten. Als vast contact persoon tussen de developers en management biedt Peter in samenwerking met de klanten oplossingen en verbeteringen in de werkprocessen. 

Clement Keyzer
Product Owner

Clement Keyzer is een echte aanpakker. Als product owner weet hij als geen ander hoe systeem-processen beter en sneller kunnen. De software van FaceClock wordt met enige regelmaat op maat aangeboden. Vaak is het een ingewikkelde klus om te kijken naar de werkprocessen van de klant en hoe die te verbeteren. Door de jarenlange ervaring van Clement op gebied van systemen heeft hij altijd een passend advies op maat vaak al bij de eerste gesprekken met onze klanten! 

 

Paul Bosveld
CTO
Paul is verantwoordelijk voor verschillende uitgebreide ERP systemen in Nederland met menig grote klanten op zijn naam. Zo gebruiken partijen op Schiphol zijn systeem om de ongediertebestrijding in te verwerken en wordt in de Rotterdamse Haven de technologie gebruikt om op een veilige manier elke dag de containers te kunnen laden en lossen. Paul is zeer nauwkeurig, gedetailleerd en staat altijd open voor nieuwe oplossingen op nieuwe markten. Het is een eer en groot genoegen om Paul als CTO voor ons developers -team te hebben. 

Rick Boerebach
Developer
Rick heeft jarenlange ervaring in de internet en softwarewereld, daar hebben we minsten vier página’s voor nodig om dat te beschrijven. Bekijk hier zijn video. Rick is te zien in het TV-programma Hunted waar hij op technisch gebied zijn bijdrage levert. Rick is zeer snel, perfectionistisch en oplossingsgericht. Het is een echte topper om mee te werken omdat Rick vrijwel altijd binnen 60minuten een probleem weet op te lossen en Live zet. Zijn bijnaam op kantoor is dan ook Rick60! 

Ralph Smith
Developer
Ralph is één van onze jonge developers sinds juli 2021. Een ontzettend fijne en snelle collega om mee te werken! 

Marcel van Doornen
Developer
Marcel is een zeer pientere en professionele Laravel Developer. Een fijne spar-partner, doordat hij oplossingsgericht is zijn veel klanten geholpen door de ideeën van Marcel. 

Jelle Traa
Developer
Jelle is 28 jaar en werkt al 6 jaar met Laravel. Ook heeft hij veel verstand van Filament het workframe waar FaceClock in is ontwikkeld. Jelle is altijd beschikbaar voor een gezellige babbel maar houdt ook van snelle en leuke nieuwe features realiseren voor ons inkloksysteem. Hij heeft ook 1,5 jaar ervaring als PHP-ontwikkelaar.