Oplossingen voor verschillende sectoren

Alle sectoren

FaceClock Software, biedt een oplossing voor verschillende sectoren, zo wordt er veel gebruik gemaakt van de app in o.a. de bouwsector, tuinbouw en horeca. Veelal waar oproepkrachten bij komen kijken is de digitale urenregistratie-app in trek. Door het scannen van de QR-Code kunt je morgen al beginnen zonder de aanschaf van kastjes of dure apparatuur! 

Uitzendbureau’s

Uitzendbureau’s kunnen hun klanten laten inloggen in FaceClock. De klanten zien dan alleen de gerelateerde urenregistratie van hun personeelsleden. De medewerkers kun je namelijk eenvoudig onderverdelen in groepen. Het systeem weet bij het inklokken, wie bij welke groep hoort, wel zo handig! 

Oplossingen op maat

Elk bedrijf is anders en werkt daarom verschillend ten opzichte van andere organisaties. Zo heeft onze klant TM Construction BV ervoor gezorgd dat FaceClock fraude proof werk. De organisatie wilt fraude voorkomen en daarom heeft FaceClock een integratie gerealiseerd zodat zij kunnen zien als iemand anders probeert in te klokken voor een ander personeelslid.

Weer een andere klant Boomkwekerij de Spankert wilt graag weten hoe lang er wordt gewerkt per taak op de boomkwekerij. Dit is volledig op maat gemaakt. FaceClock denkt mee met de klant!

FaceClock – de aangeboden oplossingen in de cloud.

De voornaamste redenen waarom klanten kiezen voor FaceClock:

  • Morgen beginnen, volledig in de cloud
  • Nieuw overzichtelijk en modern
  • Geen gebruiksaanwijzing of training nodig
  • Oplossingen op maat
  • Snel systeem op alle devices: laptop, tablet en mobiele telefoon
  • Klok in met de mobiele telefoon en QR-Code
  • Klok in alleen op locatie (fraude-proof)
  • Maandelijks opzegbaar
3

Systemen in 1

Cloud-based

Software

Onze Klanten

TM Construction BV
Nieuwegein

Monika Slaman: FaceClock bespaard ons veel tijd m.b.t. de urenbriefjes. Ook zijn we zeker dat de werknemers ook werkelijk op de werkplaats aanwezig zijn geweest. Tevens kun je heel makkelijk verschillende afdelingen monitoren. Betreft veiligheid ook fijn om na te kunnen gaan wie binnen is.

Allure Gerbera
Zaltbommel

Adrianne Mans: Overzichtelijk, makkelijk en goede service. Wij zijn erg tevreden! Lees hier ons interview met FaceClock

DHK Kozijnen
Maastricht

Gyan de Haan: Een fijn bedrijf om mee te werken! Het product is in gebruik zeer makkelijk en effectief. Daarnaast hadden wij een vraag om de software aan te passen en een functionaliteit toe te voegen. Dat is ook op een snelle termijn gedaan en werkt nu perfect. Ze denken dus echt met je mee en zijn erg flexibel. Al met al super tevreden tot nu toe.

 

Dakraam Techniek
Bergschenhoek

Jonathan Moyano Garcia: Als kleine ondernemer (bouw gerelateerd) zocht ik een simpele oplossing om de uren van onze medewerkers te registreren. Een collega tipte mij over FaceClock waarna ik 's avonds een demo op de website heb aangevraagd. De volgende ochtend werd ik gebeld en de week daarop was er een afspraak om de applicatie door te nemen. De volgende dag waren wij live en konden wij beginnen met testen van de applicatie. Daarom ben ik zeer te spreken over de snelheid waarmee er bij FaceClock wordt gehandeld. Onze medewerkers klokken in op de eigen telefoon. Zodra zij in het pand verbonden met het wifi netwerk zijn klikken zij op de link van de inklokpagina waarna zij met de persoonlijke pincode in of uitklokken. In de werkgevers omgeving controleer ik de shifts en keur ik deze goed of wijzig ik deze indien nodig. Aan het einde van de maand gaat het rapport met de gewerkte uren naar de boekhouder. De applicatie heeft zelf nog veel meer instellingen/mogelijkheden waar wij op dit moment geen gebruik van maken. Een ieder die een snelle, simpele en betaalbare oplossing voor het registreren en monitoren van gewerkte uren zoekt zou ik FaceClock zeker aanraden. 

JM Uitzendbureau
Aalsmeer

Jessica Maciagiewicz: JM Uitzendbureau maakt gebruik van dit geweldige urenregistratiesysteem. JM Uitzendbureau is begin 2022 opgericht en in de tussentijd diverse registratiesystemen gehad, echter voldeden deze niet. Na wederom zoektochten heb ik FaceClock een kans gegeven en dat was oprecht de beste keuze! U kunt u voorstellen dat een uitzendbureau veel eisen, functies en wensen stelt aan een urenregistratiesysteem. FaceClock voldoet, tot in de kleinste details! 

Boomkwekerij De Spankert
Boxtel

Ben van der Meijden: Wij hebben verschillende functies samen met het team van FaceClock op maat laten ontwikkelen. Bekijk hier onze video met FaceClock