Projectmanagement

Inzicht in gewerkte uren per Werktaak

In de applicatie van FaceClock kun je live zien welke medewerkers aan het werk zijn en welke werktaken er realtime worden uitgevoerd.
Het inzicht van medewerker, locatie en werktaak is er omdat er direct na het inklokken kan worden aangegeven welke werktaak iemand gaat doen. Deze werktaken kunnen eenvoudig handmatig door de bedrijfsleider worden toegevoegd. 

Aan het einde van de dag selecteren de medewerkers welke werktaken ze hebben gedaan en hoe lang er per taak gewerkt is. Hierdoor zijn er rapporten te downloaden die inzicht geven in het aantal gewerkte uren per taak en per medewerker.

Sub-groepen maken

Het is mogelijk om zelf sub-groepen aan te maken zoals bijvoorbeeld, Vaste, Uitzend of Scholieren. FaceClock herkent het gezicht of toegangscode van iemand die bij een bepaalde groep hoort. Hierdoor worden niet alleen de werkuren per taak geregistreerd maar ook per sub-groep. Na veel aanvragen van klanten is de functie Sub-groepen maken toegevoegd, hierdoor is het namelijk mogelijk om te bekijken hoeveel uren de Scholieren draaien ten opzichte van de uitzendkrachten.
De volgende rapportages zijn beschikbaar:

 • Gewerkte uren per Werktaak
 • Gewerkte uren per Sub-groep

Doordat er sub-groepen gemaakt kunnen worden, kan er voor elk uitzendbureau automatisch een urenregistratie worden bijgehouden. Elke medewerker kan gekoppeld worden aan een uitzendbureau. Hierdoor kan er gemakkelijk een rapportage Start en Eindtijden van uitzendbureau A of B in één klik worden uitgedraaid en worden doorgestuurd.

 • Gewerkte uren accorderen

  Medewerkers geven aan het einde van de dag hun exact gewerkte uren door

 • Gewerkte taken accorderen

  Medewerkers geven aan het einde van de dag de gewerkte taken door en hoe lang daarover is gedaan

 • Sub-groepen maken

  Het systeem herkent wie bij welke sub-groep hoort