Projectmanagement

Inzicht in gewerkte uren per taak of sub-groep

Gewerkte uren per taak

In de applicatie van FaceClock kun je live zien welke medewerkers aan het werk zijn en welke werktaken er realtime worden uitgevoerd. Taken kunnen direct na het inklokken worden aangegeven gedurende de dag maar ook aan het einde van de dag.

Het is mogelijk om aan het einde van de dag de werktaken te selecteren die je hebt gedaan en aan te geven hoeveel tijd dit heeft gekost.
Zie in het systeem terug hoeveel uur personeel draait per maand en jaar op een bepaalde taak, locatie of project. 

Gewerkte uren per sub-groep

Wil jij weten hoeveel uren bepaalde groepen draaien in jouw organisatie? Hoeveel uur per jaar wordt er bijvoorbeeld gewerkt door de ZZP’ers, vaste krachten of buitendienst.

Uitzendbureau’s gebruiken deze optie om hun personeel onder te verdelen in klanten. Elke medewerker wordt ingedeeld in een groep die de klantnaam heeft. Per maand kun je zo per klant de gewerkte uren uitdraaien en doorsturen.

Klanten van het uitzendbureau kunnen inloggen in FaceClock en alleen de gewerkte uren terug vinden van hun personeel. De data van de andere personeelsleden zijn dan afgeschermd. Dit is heel fijn voor uitzendbureau’s omdat zij geen informatie meer hoeven door te sturen.

  • Gewerkte uren accorderen

    Medewerkers geven aan het einde van de dag hun exact gewerkte uren door

  • Gewerkte taken accorderen

    Medewerkers geven aan het einde van de dag de gewerkte taken door en hoe lang daarover is gedaan

  • Sub-groepen maken

    Het systeem herkent wie bij welke sub-groep hoort