Christina Buter
Business Development

Christina Buter Business Development bij FaceClock heeft na haar internationale Bachelor Degree in Communicatie, gewerkt voor groot vastgoedbeheerder BRIC Group. Deze partij is gevestigd in Dubai, Hongarije, Spanje, Florida en Brazilië. Na ook hier een salestrackrecord te hebben opgebouwd binnen twee jaar heeft zij besloten zich bezig te willen houden met de ontwikkeling van SaaS-producten. Het is een groot genoegen en uitdaging voor haar om zich nu volledig te mogen inzetten op het gebied van business-development. Christina staat bekend om haar doorzettingsvermogen, klantgerichtheid en geduld. Geen probleem is te moeilijk voor haar en de klant staat te allen tijde op número uno. Haar doel is dan ook het verder helpen, verbeteren en makkelijker maken van de werkprocessen. Kwaliteit boven kwantiteit en daar mag best wat tijd in geïnvesteerd worden. 

Peter ter Beek
Product Owner

Als Product Owner weet Peter als geen ander wat de behoeftes en wensen zijn van klanten. Peter heeft een goed luisterend oor en kan goed aanvoelen waar precies de pijnpunten zitten. Als vast contact persoon tussen de developers en management biedt Peter in samenwerking met de klanten oplossingen en verbeteringen in de werkprocessen. 

Clement Keyzer
Product Owner

Clement Keyzer is een echte aanpakker. Als product owner weet hij als geen ander hoe systeem-processen beter en sneller kunnen. De software van FaceClock wordt met enige regelmaat op maat aangeboden. Vaak is het een ingewikkelde klus om te kijken naar de werkprocessen van de klant en hoe die te verbeteren. Door de jarenlange ervaring van Clement op gebied van systemen heeft hij altijd een passend advies op maat vaak al bij de eerste gesprekken met onze klanten! 

 

Paul B
CTO

Paul is verantwoordelijk voor verschillende uitgebreide ERP systemen in Nederland met menig grote klanten op zijn naam. Zo gebruiken partijen op Schiphol zijn systeem om de ongediertebestrijding in te verwerken en wordt in de Rotterdamse Haven de technologie gebruikt om op een veilige manier elke dag de containers te kunnen laden en lossen. Paul is zeer nauwkeurig, gedetailleerd en staat altijd open voor nieuwe oplossingen op nieuwe markten. Het is een eer en groot genoegen om Paul als CTO voor ons developers -team te hebben. 

Rick B
Developer

Rick heeft jarenlange ervaring in de internet en softwarewereld, daar hebben we minsten vier página’s voor nodig om dat te beschrijven. Bekijk hier zijn video. Rick is te zien in het TV-programma Hunted waar hij op technisch gebied zijn bijdrage levert. Rick is zeer snel, perfectionistisch en oplossingsgericht. Het is een echte topper om mee te werken omdat Rick vrijwel altijd binnen 60minuten een probleem weet op te lossen en Live zet. Zijn bijnaam op kantoor is dan ook Rick60! 

Ralph S
Developer

Ralph is één van onze jonge developers sinds juli 2021. Een ontzettend fijne en snelle collega om mee te werken! 

Marcel D
Developer

Marcel is een zeer pientere en professionele Laravel Developer. Een fijne spar-partner, doordat hij oplossingsgericht is zijn veel klanten geholpen door de ideeën van Marcel. 

Frans ten Brinke
CFO

Frans ten Brinke heeft 32 jaar voor ABN Amro MeesPierson gewerkt en is nu zo’n 13 jaar actief als operator voor private equity bedrijf Waterline Capital BV. Als medeaandeelhouder voor FaceClock houdt Frans zich bezig op financieel gebied en business development. Out of de box denken is geen probleem er is altijd wel een oplossing! 

Sander Vrolijk
Media & Marketing

Sander Vrolijk houdt zich bezig met alles wat met Media te maken heeft. Hij doet eer aan zijn achternaam en is dan ook altijd vrolijk op kantoor. Filmpjes en illustraties moet je aan hem overlaten. Creativiteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Voor al onze marketing activiteiten kunnen we bij Sander terecht en hij vindt het leerzaam om te werken met nieuwe technieken!

Koen Goossens
Algemeen Directeur

Koen Goossens is momenteel directeur van snelgroeiende webshop Wants&Needs  en leidinggevende aan het team van FaceClock. Sinds 2019 investeert hij in internetbedrijven die potentie hebben.
Als schakel tussen business development en de developers bij FaceClock weet Koen waar het bedrijf staat en wat klanten precies nodig hebben. Zo varen wij altijd de juiste koers!