Christina Buter
Account Manager
Christina heeft na haar internationale Bachelor Degree in Communicatie, gewerkt voor groot vastgoedbeheerder BRIC Group. Deze partij is gevestigd in Dubai, Hongarije, Spanje, Florida en Brazilië. Na ook hier een salestrackrecord te hebben opgebouwd binnen twee jaar heeft zij besloten zich bezig te willen houden met de ontwikkeling van SaaS-producten. Het is een groot genoegen en uitdaging voor haar om zich nu volledig te mogen inzetten op het gebied van business-development. Christina staat bekend om haar doorzettingsvermogen, klantgerichtheid en geduld. Geen probleem is te moeilijk voor haar en de klant staat te allen tijde op número uno. Haar doel is dan ook het verder helpen, verbeteren en makkelijker maken van de werkprocessen. Kwaliteit boven kwantiteit en daar mag best wat tijd in geïnvesteerd worden. 

Peter ter Beek
Product Owner

Als Product Owner weet Peter als geen ander wat de behoeftes en wensen zijn van klanten. Peter heeft een goed luisterend oor en kan goed aanvoelen waar precies de pijnpunten zitten. Als vast contact persoon tussen de developers en management biedt Peter in samenwerking met de klanten oplossingen en verbeteringen in de werkprocessen. 

Clement Keyzer
Product Owner

Clement Keyzer is een echte aanpakker. Als product owner weet hij als geen ander hoe systeem-processen beter en sneller kunnen. De software van FaceClock wordt met enige regelmaat op maat aangeboden. Vaak is het een ingewikkelde klus om te kijken naar de werkprocessen van de klant en hoe die te verbeteren. Door de jarenlange ervaring van Clement op gebied van systemen heeft hij altijd een passend advies op maat vaak al bij de eerste gesprekken met onze klanten! 

 

Paul Bosveld
CTO
Paul is verantwoordelijk voor verschillende uitgebreide ERP systemen in Nederland met menig grote klanten op zijn naam. Zo gebruiken partijen op Schiphol zijn systeem om de ongediertebestrijding in te verwerken en wordt in de Rotterdamse Haven de technologie gebruikt om op een veilige manier elke dag de containers te kunnen laden en lossen. Paul is zeer nauwkeurig, gedetailleerd en staat altijd open voor nieuwe oplossingen op nieuwe markten. Het is een eer en groot genoegen om Paul als CTO voor ons developers -team te hebben. 

Rick Boerebach
Developer
Rick heeft jarenlange ervaring in de internet en softwarewereld, daar hebben we minsten vier página’s voor nodig om dat te beschrijven. Bekijk hier zijn video. Rick is te zien in het TV-programma Hunted waar hij op technisch gebied zijn bijdrage levert. Rick is zeer snel, perfectionistisch en oplossingsgericht. Het is een echte topper om mee te werken omdat Rick vrijwel altijd binnen 60minuten een probleem weet op te lossen en Live zet. Zijn bijnaam op kantoor is dan ook Rick60! 

Ralph Smith
Developer
Ralph is één van onze jonge developers sinds juli 2021. Een ontzettend fijne en snelle collega om mee te werken! 

Marcel van Doornen
Developer
Marcel is een zeer pientere en professionele Laravel Developer. Een fijne spar-partner, doordat hij oplossingsgericht is zijn veel klanten geholpen door de ideeën van Marcel. 

Jecan C
Developer
Jecan maakt deel uit van ons team sinds maart 2023. Jecan is afkomstig uit Hongkong en heeft 10+ ervaring. Front-en back-end zijn voor hem niet onbekend! Samen kijken wij naar de user-experience van FaceClock en de verbeterpunten hierin. Een ster in filament, één van de nieuwste technologiën van Laravel. Veel ontwikkelingen op maat voor de klant worden door Jecan's ervaringen binnen no-time gerealiseerd.