Ben jij als ondernemer verantwoordelijk voor het onder andere registreren van de gewerkte uren van het personeel?
Om het zo makkelijk mogelijk te maken kun je ervoor kiezen een gemakkelijke app te gebruiken zoals een inklok-app. Middels deze applicatie kunnen medewerkers eenvoudig in en uitklokken. Uren zoals tvt uren worden hierdoor automatisch geregistreerd. 

In plaats van onhandige Excelsheets die bijgehouden moeten worden kan het ook middels een urenregistratie app. Er zijn talloze urenregistratie apps op de markt die zowel Android als IOS ondersteunen. FaceClock heeft voor de urenregistatie-software een App ontwikkeld die te openen is middels een QR-Code. Dit omdat er verschillende branches gewerkt wordt met een groot aantal seizoensgebonden-arbeiders waarvan het lastig is te forceren een App te downloaden waar WIFI voor nodig is en IOS of Android ondersteuning. Door middel van de QR-code kan er met de urenregistratie app eenvoudig worden ingeklokt en weer uitgeklokt waar en wanneer gewenst. 

FaceClock biedt een urenregistratie-app aan dat op maat gemaakt kan worden en betaalbaar is. De applicatie is zo gebruiksvriendelijk mogelijk ingedeeld voor zowel bedrijfsleider als medewerker. Het idee is om morgen al te kunnen beginnen met de urenregistratie-app zonder een training nodig te hebben!