FaceClock Inkloksysteem wordt getipt door kas Mans Allure Gerbera in Bloemen en Planten Nieuws! 
Wil jij het interview over het gebruik van het inkloksysteem FaceClock in de kas van Mans Allure nalezen? Lees dan hier het gehele interview!

Inklokken met je telefoon

Het team van FaceClock nam een kijkje in de mooie kas van Adrianne Mans. Dit familiebedrijf levert Gerbera’s het hele jaar door. 
Het personeel van Adrianne Mans klokt elke dag in met de app van Faceclock op hun mobiele telefoon. Hierdoor hebben zij meer grip op de arbeidsregistratie. Hiervoor gebruikte het personeel pen en papier, hierdoor wisten zij in de ochtend niet zo 1,2,3 welke medewerkers aanwezig waren. De kas is namelijk best groot. 

Urenregistratie volledig in de cloud

Omdat het systeem volledig in de cloud is kan de kas Mans Allure in de ochtend al zien we er aanwezig zijn en waar. De medewerkers geven namelijk op hun eigen mobiele telefoon aan waar zij in de kas zijn. 
Wanneer het personeel klaar is met de shift pakken zij hun mobiele telefoon er weer bij om uiteraard uit te klokken met de app. FaceClock heeft ook een praatje kunnen maken met het personeel over het gebruik van de inklok-applicatie. De medewerkers gaven aan dat zij het heel fijn vonden om in de app altijd de gewerkte uren terug te kunnen zien en de uren die al goedgekeurd zijn! Het scheelt hen ook veel tijd en moeite in urenregistratie.