In- en uitklok App

Uitzendbureaus vragen vaak om Excel-sheets waar de begin en eindtijden van de medewerkers in staan.
De begin en eindtijden zullen dus op een manier genoteerd moeten worden. Vanwege de vraag naar deze gegevens stijgt het aanbod van inkloksystemen. Door het gebruik van een online inkloksysteem weet je zeker wanneer er in- en uitgeklokt is. De benodigde start en eindtijden zijn real time inzichtelijk en digitaal. Dit scheelt vele uren werk in Excel. De meeste inkloksystemen leveren namelijk een export functie naar Excel. Minimale inspanning en maximaal overzicht dus. Het fijne aan het gebruik van een systeem in de cloud is dat je waar en wanneer de gegevens kun bekijken.

Urenregistratie Compleet

Doordat FaceClock ook de gewerkte uren, taken, ziekte, verlof, feestdagen en tijd voor tijd uit handen neemt, kun je spreken van een urenregistratie-compleet tool. Vandaag de dag is alles om te schakelen naar systemen dus waarom zou je ook nog maar iets zelf noteren.

Zo zijn er tegenwoordig handige apps die je wachtwoorden beheren of pasjes in je mobiel koppelen en kun je ook met je telefoon betalen in de supermarkt. Of wat dacht je van de parking app. Soms is het lastig om eraan te beginnen omdat er al zo lang hetzelfde wordt gedaan maar wanneer het veel tijd en moeite scheelt wil je niets anders meer.

Zo ook met in- en uitklok-systemen. Doormiddel van de App kunnen medewerkers zelf in- en uitklokken. Niemand hoeft meer de papieren op te halen waar de begin en eindtijden werden opgeschreven. Doordat het personeel zelf het inkloksysteem gebruikt staan alle gegevens direct online. Het is mogelijk om sub-groepen aan te maken in het inkloksysteem. Hierdoor kun je dus elke persoon koppelen aan een bepaald uitzendbureau. Dit scheelt tijd in het uitzoeken welke gegevens van een medewerker nou in het Excelsheet moeten voor een uitzendbureau. Je kunt de sub-groepen zo indelen dat er een rapport van het in- en uitklokken direct uit te draaien is voor elk uitzendbureau.
Elke maandagochtend draai jij dus voor elk willekeurig uitzendbureau met één klik op de knop alle start- en eindtijden van de medewerkers uit!