Werkprocessen en Urenregistratie

Hoe fijn is het wanneer je een systeem precies zo kan inrichten op de werkprocessen van jouw bedrijf. Elke organisatie is anders en zo ook de urenregistratie.
Er zijn groepen medewerkers die de Start- en Eindtijden op een papiertje moeten opschrijven of naar HRM mailen. Maar er zijn ook bedrijven waar je in een gezamelijk Excel-sheet de uren in verwerkt als medewerker.

Opkomst Urenregistratie App Personeel

De opkomst van urenregistratie apps voor personeel, zorgt er mede voor dat er veel werk van de urenregistratie uit handen genomen kan worden.
Zo kunnen medewerkers zelf via de app gemakkelijk hun gewerkte uren kwijt. Deze verschijnen van een ieder in het urenregistratiesysteem waarna ze geaccordeerd kunnen worden.

Alle communicatie via de Urenregistratie App

Niet alleen gewerkte uren en taken kunnen tegenwoordig doorgegeven worden via de urenregistratie app maar ook vakantiedagen of beschikbaarheid kan eenvoudig met een paar klikken geregeld worden. Dit scheelt een hoop telefoontjes en mailtjes van medewerkers, voorkom ruis.
In FaceClock verschijnen alle vakantie-aanvragen automatisch in het systeem. Vervolgens wordt ook het goed of afkeuring-proces uit handen genomen. Waarna je namelijk op goedkeuren klikt wordt de persoon in kwestie hiervan automatisch bericht. Het is wederom dus niet nodig om te bellen of mailen!

Bespaar tijd!

Medewerkers doen dus direct hun urenverantwoording; via de app, Smartphone of tablet. Het urenregistratiesysteem van FaceClock is volledig in de cloud, dit betekend dat het personeel op elk gewenst device uren of gewerkte taken kunnen doorgeven. Vervolgens staat alle ingeschoten data door personeelsleden online en is dus real time toegankelijk voor bijvoorbeeld bedrijfsleiders of HRM.