Multifunctioneel Inkloksysteem

FaceClock een tech-bedrijf dat inklokken met Gezicht, PIN, QR en Beacon levert volledig in de cloud. Momenteel breidt het bedrijf zich uit naar toerisme, recreatie en horeca maar ook de detailhandel trekt op. Inklokken wordt door klanten op verschillende manieren gebruikt, elke organisatie wil en doet het anders. FaceClock is het eerste bedrijf in Nederland dat gezichtsherkenning in de cloud aanbiedt, al snel kwam de QR-Code en nu zelfs het gebruik van beacons. Met het gebruik van beacons weet het systeem automatisch waar iemand is en hoeven er geen handelingen plaats te vinden als; in- en uitklokken, locatie of taken doorgeven. Door enkel gebruik te maken van slimme top-developers en product-owners die al jaren in het vak zitten weet het bedrijf snel de behoefte van nieuwe klanten te vervullen.
Het team heeft een duidelijke visie: zoveel mogelijk partijen helpen de werkprocessen op het gebied van personeel inzichtelijk en sneller te maken. De product-owners gaan mee op de eerste gesprekken en brengen in kaart waar de klant behoefte aan heeft. Door inhouse-developers kan het systeem snel op maat gemaakt worden. Hierdoor kan een nieuwe klant aangeven, hoe het systeem nog beter zou kunnen aansluiten door extra functies. De service in de begin-fase is hierin erg belangrijk. Iets wat FaceClock onderscheidt van andere partijen is de exclusiviteit in persoonlijke begeleiding en de mogelijkheden om het systeem volledig op maat te laten aansluiten. Ook is er een klantenservice elke dag geopend van 09:00 t/m 19:00 onder het nummer 085-3030023. Het is fijn voor gebruikers om waar en wanneer te kunnen bellen voor grote en kleine vragen. 
Meer weten over het inkloksyteem in de cloud?
Lees hier meer over het cloud-based inkloksysteem van FaceClock. 

  • Inklokken met een QR-Code in de kantine
  • Inklokken met het gezicht op een gemeenschappelijke tablet of je eigen mobiele telefoon
  • Inklokken met een persoonlijke PIN op een gemeenschappelijke tablet of je mobiele telefoon

Inklokken op werk met FaceClock 

Wanneer er gewerkt wordt met uitzendbureaus zijn start en eindtijden nodig. In veel bedrijven wordt dit nog op papier genoteerd. 
Vervolgens wordt de data in een Excel-bestand verwerkt, dit kost werk en tijd. 
De volgende rapporten zijn in FaceClock daarom automatische te exporten met één klik naar Excel. 

  • In- en uitkloktijden
  • Pauze registraties
  • Gewerkte uren
  • Gewerkte taken en tijd
  • Ziekte, verlof, tijd voor tijd en feestdagen

     

Gewerkte uren en taken doorgeven

Niet alleen inklokken is mogelijk met de urenregistratie-app van FaceClock maar ook het totaal aantal gewerkte uren, taken en vakantieaanvragen doorgevoerd in de App. 
Medewerkers geven deze informatie aan in de App, waarna deze direct te zien is in de management omgeving. Gewerkte uren en taken kunnen worden geaccordeerd. Vakantie of vrije dagen aanvragen kunnen worden goed of afgekeurd. 

Bekijk alle gewerkte uren en taken van de medewerkers.