Gebruik prikklok komt terug

Het registreren van gewerkte uren kan veel tijd kosten. Vooral als er nog papier gebruikt wordt zal dit omgezet moeten worden in bijvoorbeeld een Excel bestand. 
Een tijdsregistratie terminal of prikklok zorgt ervoor dat het personeel snel en makkelijk kan inklokken. 

Gelukkig zijn er tegenwoordig makkelijkere en snellere manieren om de in- en uitkloktijden bij te houden. Lees hier meer over modern en eenvoudig inklokken in de cloud, in plaats van een prikklok installeren.

Cloud-oplossing inklokken

 • Inklokken via je mobiele telefoon
 • Inklokken op een gemeenschappelijke tablet

  Inklokken met je mobiele telefoon


  Hoe werkt een prikklok?

  Bij een prikklok zul je gebruik moeten maken van badges, tags, druppels of pasjes. Deze kunnen fraudegevoelig zijn doordat ze gemakkelijk verwisseld kunnen worden. 
  Bij FaceClock kun je daarom gebruik maken van 

  FaceClock en fraude

 • Inklokken via een persoonlijke PIN die elke dag verstuurd wordt
 • Inklokken via je gezicht

  De persoonlijke PIN wordt in de ochtend naar een persoonsgebonden e-mail verstuurd waardoor de kans op fraude klein is. Middels gezichtsherkenning inklokken op locatie gaat een stap verder. In dit geval kun je spreken van een waterproof inkloksysteem. Lees hier meer over inklokken via facerecognition. 

  Inklokken met gezichtsherkenning

   


  Wanneer er uitgeklokt wordt

  Wanneer de dienst voorbij is gebruikt de medewerker zijn persoonlijke PIN of gezicht om uit te klokken. Omdat het systeem volledig in de cloud is betekend het dat alle data direct zichtbaar en toegankelijk is. Er hoeft geen informatie van een prikklok naar software verzonden te worden. Het overzicht van gewerkte uren kan gelijk gebruikt worden voor salarisuitbetaling. 

  FaceClock maakt gebruik van software gebouwd in de nieuwste workframes, hierdoor is het systeem snel en is de lay-out erg modern. De overzichtelijkheid en toegankelijkheid op elk mobile-device zoals; tablet, telefoon, computer of laptop is een pluspunt voor veel nieuwe klanten. 
  Prikklokken worden gebruikt in organisaties waar veel verschillende medewerkers in verschillende dag-diensten werken. Veel tuinbouw en horeca bedrijven maken gebruik van een prikklok. Het apparaat staat meestal in de kantine, ingang of receptie. FaceClock werkt in de cloud en met een eenvoudige snelle QR-Code. De QR-Code wordt opgehangen in de kantine. 

  Inklokken met een snelle QR-Code in de kantine.  Inklokken in de kantine met een snelle QR

  Hang de QR-Code op de gewenste plek op om eenvoudig in te klokken.