Inklokken op het werk met PIN

Tegenwoordig is een prikklok overbodig. Door nieuwe technologie is een gemakkelijke App handig in gebruik en snel te installeren. Sterker nog FaceClock maakt voor het inkloksysteem gebruik van een QR-Code waardoor er snel en makkelijk ingeklokt kan worden. Klik hier voor meer informatie over het Cloud-Based Inkloksysteem. 

Eenvoudig inklokken op werk met QR-Code

  1. Scan de QR-Code 
  2. Voer PIN in

Waarom een inklokssyteem gebruiken?

Bekijk hier de video van Cindy, eigenaresse van een Boomkwekerij. Zij vertelt waarom de keuze voor FaceClock is gevallen. 

  • Handig inklokken met QR-Code
  • In- en uitkloktijden altijd in de cloud
  • Pauze registratie

 

Inklokken en volledige urenregistratie

Naast de inkloktijden en uitkloktijden, is het ook fijn om ziekte, verlof en meeruren automatisch bij te houden. Het kan veel tijd schelen wanneer het voorheen handmatig in Excel werd bijgehouden. FaceClock zet namelijk alle data om in een Excel-rapportage naar wens. Lees hier meer over de urenregistratie. Contracturen kunnen snel in het systeem bij personen worden ingevoerd waarna het systeem weet hoeveel tijd voor tijd uren er zijn opgebouwd en verlof. 
Vakantie en vrije dagen kunnen door de medewerker zelf worden aangevraagd, hierna kan dit eenvoudig worden goed of afgekeurd. 

Eindelijk alle Start- en Eindtijden automatisch in Excel.