Inklokken met gezichtsherkenning

Hoe makkelijk zou het zijn om te kunnen inklokken met je gezicht. De makers van FaceClock hebben niet alleen gedacht aan een simpele makkelijk te begrijpen urenregistratie-app maar ook gezorgd voor eenvoudig inklokken met je gezicht. Een gezicht kun je niet verwisselen en ook niet vergeten. Lees hier meer over inklokken met gezichtsherkenning. 

Vaak hebben klanten in de tuinbouw last van vieze vingers waardoor er niet ingeklokt kan worden met een vingerafdruk. Met het gezicht kun je voor een tablet of mobiele telefoon gaan staan en inklokken. Bekijk hier meer over het inkloksysteem voor de tuinbouw sector. 

 

Inklokken, uitklokken en de gewerkte taken aangeven

Niet alleen inklokken en uitklokken is mogelijk met het systeem maar ook gewerkte taken kun je gemakkelijk via de app doorgeven. 
Het systeem wordt door klanten op verschillende manieren gebruikt. Bij een boomkwekerij wordt het fijn gevonden om de taken na het uitklokken door te geven, dus aan het einde van de dag. Je klokt dan uit met je eigen mobiele telefoon en selecteert alle werktaken die je hebt gedaan, per taak geef je aan hoe lang je erover hebt gedaan. 
Andere klanten geven de voorkeur aan real-time taken doorgeven. Je laat dan het personeel gedurende de dag aangeven wat iedereen aan het doen is. Wanneer iemand bomen aan het laden is, of op pad nummer 25 in de kas bloemen aan het schikken is wordt het direct in de app doorgegeven. In het live-overzicht zie dus niet alleen de inkloktijden maar ook waar iedereen op dit moment is. In een boomkwekerij is het fijn om te weten op welk perceel een personeelslid is geweest. 

 

Snel inklokken en uitklokken met je eigen mobiel.

 

Een inkloksysteem zorgt voor duidelijkheid

Om boetes te voorkomen kun je een inkloksysteem gebruiken. Hierdoor zijn de in- en uitkloktijden automatisch inzichtelijk. 

Doordat uren objectief worden bijgehouden, is de werknemers ervan verzekerd dat de geregistreerde uren ook daadwerkelijk kloppen. 
Het is fijn om geen vervelende discussies te hoeven houden met personeelsleden over de tijden van aankomst of vertrek. Medewerkers kunnen met de FaceClock App bij aankomst een QR-Code scannen waarna de App zich gemakkelijk opent. Er kan met een persoonlijke PIN of het gezicht worden ingeklokt. Sommige klanten kiezen voor een algemene tablet in de kantine, maar de meeste bedrijven vinden het fijn dat een ieder op hun eigen SmartPhone kan inklokken. Dit voorkomt rijen. Het inklokken kan op het eigen WIFI-netwerk zodat er alleen op locatie kan worden ingeklokt. 

Klik hier voor meer informatie over de urenregistratie app.